درختان روبوستا برای رشد به ارتفاع حدودی زیر ۱۰۰۰ متر نیازمندند. تنه هایی تنومند و قدرتمند، ویژگی هایی هستند که این درختان را قادر می سازد تا در شرایط سخت و نا مناسب، هم چنان استوار بمانند و آسیبی نبینند. درخت یا درختچه روبوستا تا ارتفاع ۱۰ متر نیز ممکن است رشد کنند. می توانید روبوستا را در ویکی پدیا نیز مشاهده نمایید.
ویژگی های دانه روبوستا:
عطری تلخ و کم
بارزه طعمی شاخص دانه روبوستا تلخی می باشد.
برای این گونه متوسط بادی(body) 2 درصد می باشد.
میزان کافئین در دانه های روبوستا ۱٫۷ تا ۴ درصد است که این درصد کافئین نسبت به دانه عربیکا تقریبا دو برابر می باشد..
این که می گوییم این گونه عطر کمی دارد، به این معنی نیست که عطر آن به شدت ضعیف باشد، منظور این است که در مقایسه با دانه عربیکا، عطر ضعیف تری دارد.
ظاهر دانه روبوستا:
خط وسط دانه حدودا صاف است.
این دانه ها کمی بیضوی مانند هستند.
این دانه نسبت به دانه عربیکا کمی کوچکتر است.