کافی کریمر مواد مایع یا دانه ای هستند که برای جایگزینی شیر یا کرم به عنوان یک افزودنی برای قهوه، چای، شکلات داغ و سایر نوشیدنی ها استفاده می شوند. آنها حاوی لاکتوز نیستند و بنابراین معمولا به عنوان غیر لبنی نامیده می شود، اگرچه بسیاری از آنها حاوی کازئین، که همان پروتئین حاصل از شیر است می باشند. محصولات خشک دانه ای نیازی به یخچال ندارند و می توانند در مکان هایی که یخچال ندارند استفاده شود و ذخیره شود. مخلوط های مایع غیر لبنی باید بعد از باز شدن به سختی بسته و یخ زده شوند. برخی از کافی کریمرهای غیر لبنی حاوی شیرینی و طعم دهنده هایی مانند وانیل، فندق یا کرم ایرلندی هستند. همانطور که با دیگر محصولات غذایی فرآوری شده، نسخه های کم کالری و کم چربی برای کرم های غیر لبنی در دسترس هستند.
عناصر کافی کریمر
کافی کریمر نوعی روغن گیاهی است که از روغن سبزیجات هیدروژنه ،مشتقات شیر، شربت گلوکز و غیره ساخته شده است و از طریق یک سری مراحل از جمله امولاسیون جایگزینی، همگن کردن کلرها و خشک کردن با متد اسپری کردن حاصل می شود. با توسعه روزافزون صنایع غذایی ،نقش پودر شیر خشک گیاهی در صنایع غذایی بیشتر برجسته می شود و خواص فیزیکی و قیمت مناسب آن بیشتر مورد علاقه مشتریان قرار می گیرد.